Letar du efter den perfekta blomsteraffären i Kiruna? 

Hitta den närmaste blomsterbutiken i Kiruna

Var hittar jag en blomsterbutik i Kiruna?

Kiruna är en stad i norra Sverige som är känd för sin vackra natur och nordiska ljus. För de som letar efter blomsterbutiker eller blomsteraffärer i Kiruna finns det flera alternativ att välja mellan.

En av de mest populära blomsterbutikerna i Kiruna är Blombutik. Med ett brett utbud av färska blommor, växter och arrangemang är denna butik ett bra val för de som vill skicka blommor till vänner och familj i Kiruna eller andra delar av Sverige. Priserna är också mycket rimliga, vilket gör det möjligt för kunder att köpa högkvalitativa blommor till överkomliga priser.

En annan populär blomsteraffär i Kiruna är Linneas Blomsterverkstad. Denna butik säljer inte bara blommor, utan erbjuder också en rad andra produkter som ljus, inredning och presenter. Kundservice är också mycket viktig här, med hjälpsam personal som all
Andra blomsterbutiker i Kiruna inkluderar Blomsterlandet och Liljan Blomsteraffär. Blomsterlandet erbjuder ett brett utbud av växter, trädgårdsprodukter och presentartiklar utöver blommor, medan Liljan Blomsteraffär specialiserar sig på bröllops- och eventblommor.

Oavsett vilken blomsterbutik eller blomsteraffär man väljer i Kiruna, så kan man vara säker på att man kommer att hitta högkvalitativa blommor och vänlig kundservice. Dessutom är det en fantastisk känsla att skicka eller ge bort blommor som verkligen kommer från en lokal butik, som man vet att man stöder.

Vanliga frågor om att hitta en blomsterbutik i Kiruna

Vad är en blomsterbutik och hur hittar jag en i Kiruna?

En blomsterbutik i Kiruna säljer blommor och växter.

Vilka typer av blommor kan jag förvänta mig att hitta på en blomsterbutik i Kiruna?

Du kan förvänta dig att hitta ett stort utbud av blommor och växter på en blomsterbutik i Kiruna, inklusive snittblommor, krukväxter och säsongsspecifika blommor.

Prisinformation för blomsterhandlare i Kiruna

PRISTABELL

BuketttypPris
Rosbuketter200kr
Tulpanbuketter150kr
Orkidébuketter250kr
Liljebuketter180kr
Hortensiabuketter220kr

Utforska andra blomsteraffärer i området kring Kiruna

Hitta din närmaste blomsteraffär i Kiruna idag

Skicka blombud till Kiruna – beställa enkelt online idag!

Skicka blommor med blomleverans till din valda Kiruna.

Skicka Blommogram till din favoritperson i Kiruna.